Een bezwaarschrift is dè oplossing

Wilt u een bezwaarschrift indienen? Dat is de moeite waard,
want 90% van de bezwaarschriften wordt goedgekeurd!


 

Een bezwaarschrift is dè oplossing

Wilt u een bezwaarschrift indienen? Dat is de moeite waard, want 90% van de bezwaarschriften wordt goedgekeurd!


 
 

“U bent het niet eens met de aanslag van de belastingdienst. En nu?”

Nu kunt u een bezwaarschrift indienen. Dat is de moeite waard, want de overgrote meerderheid (90%) van de bezwaarschriften wordt goedgekeurd. Als u maar een goed onderbouwd verhaal heeft. Heeft u dat niet, dan maakt u weinig kans. Als belastingadviseur kan ik u helpen om een goed onderbouwd bezwaarschrift in te dienen. En stel nou dat u tot die 10% van de mensen behoort waarbij het bezwaarschrift wordt afgewezen, dan is er altijd nog de mogelijkheid om het voor te leggen aan een rechter. Ook tijdens dat proces kan ik u bijstaan.

Weet bij wie u uw verzoek neerlegt

Neem een belastingadviseur in de arm
Voor het indienen van een bezwaarschrift en zeker voor het aanspannen van een rechtszaak heeft u iemand nodig die de grenzen kan en durft op te zoeken. Iemand die er niet overheen gaat, want daar bent u uiteindelijk helemaal niet mee geholpen, maar die de wettelijke mogelijkheden optimaal benut. Hiervoor heeft u een belastingadviseur nodig.

Dus geen accountant en ook geen boekhouder. Die zouden namelijk helemaal geen fiscaal advies moeten geven! Anders dan ik, hebben zij er niet voor geleerd. En als zij er niet voor hebben geleerd, hoe kunnen ze u dan van de beste fiscale adviezen voorzien? Daarom heeft u dus een belastingadviseur nodig. Gelukkig ben ik dat 😉

En, ook een voordeel voor u: ik heb een winnaarsmentaliteit pur sang. Als oud-wielrenner ben ik gewend om te incasseren, om door te zetten en om te gáán voor de winst. Die mentaliteit, het koste wat het kost willen winnen, maakt dat ik niet stop voordat ik voor u het onderste uit de kan heb gehaald.


 

Weet bij wie u uw verzoek neerlegt

Neem een belastingadviseur in de armVoor het indienen van een bezwaarschrift en zeker voor het aanspannen van een rechtszaak heeft u iemand nodig die de grenzen kan en durft op te zoeken. Iemand die er niet overheen gaat, want daar bent u uiteindelijk helemaal niet mee geholpen, maar die de wettelijke mogelijkheden optimaal benut. Hiervoor heeft u een belastingadviseur nodig.

Dus geen accountant en ook geen boekhouder. Die zouden namelijk helemaal geen fiscaal advies moeten geven! Anders dan ik, hebben zij er niet voor geleerd. En als zij er niet voor hebben geleerd, hoe kunnen ze u dan van de beste fiscale adviezen voorzien? Daarom heeft u dus een belastingadviseur nodig. Gelukkig ben ik dat 😉 En, ook een voordeel voor u: ik heb een winnaarsmentaliteit pur sang. Als oud-wielrenner ben ik gewend om te incasseren, om door te zetten en om te gáán voor de winst. Die mentaliteit, het koste wat het kost willen winnen, maakt dat ik niet stop voordat ik voor u het onderste uit de kan heb gehaald.

 


Vooruit kijken

Ik denk nooit in fiscale problemen, maar altijd in mogelijkheden. Het is mijn taak om op de hoogte te blijven van de meest actuele ontwikkelingen wat betreft wet- en regelgeving. Alle onrust neem ik graag bij u weg. Het is een kwestie van vooruit denken en kijken.Meegroeien

Zeg nou zelf, naarmate u ouder wordt verandert uw leven. Met het veranderen moet u op de hoogte blijven van de mogelijkheden. Het zou toch zonde zijn als u een aftrekpost vergeet. Adrome denkt met u mee. Wat te denken van toeslagen, subsidies, heffingen, kwijtscheldingen en ga zo maar door. Ik help u ermee!Vertrouwen

Vertrouwen begint wat mij betreft altijd met een goed gesprek. Weet ik waar het over gaat? Werk ik nauwkeurig? Heb ik de kennis? Krijgt u waar u recht op heeft? Allemaal vragen die bij u kunnen spelen. Ik geef graag antwoord op al uw vragen. Laten we afspreken en kijken of de klik er is.

Erfrecht

U kunt belastingaanslagen voor uw erfgenamen verlagen door nu hier alvast op te anticiperen.

Chronisch zieken

Wist u dat er speciale regelingen zijn voor chronisch zieke en hulpbehoevende mensen?

Inspecteur

Is de inspecteur het niet eens met uw aangifte? Neem contact op.

Contact

Contact

Bezoekadres
Zuiderplein 4-6
8911 AJ LEEUWARDEN

 
t. (058) 203 03 59
e. hallo@blauwevrijdag.nl

Postadres
Postbus 1757
8901 CB LEEUWARDEN