Lage omzet en ondernemer?

Is uw ontvangen voorlopige aanslag juist?

De geschatte leestijd voor dit artikel: 1 minuten

Hoe weet u of de door u ontvangen voorlopige aanslag (VA)  juist is?  De VA is  door de fiscus  opgesteld aan de hand van de laatst bekend zijnde gegevens, meestal 2014.  Of dit correct is, is nog maar de vraag….

Adrome is er groot voorstander van om een begroting per jaar te maken. Dit is uw basis voor 2016. Hoeveel omzet gaat u  realiseren en hoe denkt u deze te realiseren? Waar wilt u in 2016 besparen? Dit zijn zo maar een aantal vragen waar u een antwoord op behoort te weten als u een begroting hebt gemaakt.  Aan de hand van deze prognose kunt u ervoor kiezen een voorlopige aanslag op te laten leggen, dit voorkomt dat u ineens een bedrag moet betalen waar u misschien wel geen rekening mee heeft gehouden.

Natuurlijk is de opgestelde begroting uw leidraad in 2016.  We gaan er actief mee aan de slag en u bent zo, zeker met gebruik van Vision Planner, in control. Per maand of kwartaal weet u wat uw doelen zijn en eventuele verschillen kunnen we dan al analyseren in plaats aan het eind van het jaar.

Meer informatie over het opstellen van een begroting of het indienen van een voorlopige aanslag? U kunt hieronder direct uw vraag stellen of bel 085 792 00 74.

Met vriendelijke groet,

image

 

 

 

Ron Meijer I Adrome

 

Over de auteur

Ron Meijer

Twitter

Ron Meijer is boekhouder bij Adrome , proactieve belastingadviseur bij Blauwe Vrijdag, fotograaf bij ronmeijer.frl, auteur bij Wolters Kluwer, Stichting NLFiscaal, Taxence en lid van Register Belastingadviseurs. Ron’s motto is: “Alles is aftrekbaar, tenzij..."