Fiscaal advies

Een goed advies helpt u laveren tussen letter en geest. Teveel belasting betalen wil toch niemand?


 

Fiscaal advies

Een goed advies helpt u laveren tussen letter en geest. Teveel belasting betalen wil toch niemand?


 
 

“Alles is aftrekbaar, tenzij…”

Ik adviseer u graag over uw huidige belastingpositie en de mogelijkheden om nu en in de toekomst belasting te kunnen besparen. Fiscaliteit is anders dan de belastingdienst via nietszeggend adviezen u wil doen laten geloven never-nooit-niet zwart-wit. Het ‘ja-maar’ principe is erg van toepassing. De belastingdienst hanteert als stelling “niets is aftrekbaar, tenzij…” Laat ik nu net precies andersom denken en doen: alles is aftrekbaar, tenzij… Uiteraard keurig binnen de grenzen van de wet.

Fiscaal advies ondernemers

Als ondernemer loopt u tegen verschillende belastingzaken aan. En ik snap heel goed dat u zo af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. We kennen in Nederland ook zo veel verschillende soorten belastingen. Aanslagbelastingen: Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting en Schenk- en Erfbelasting. Aangiftebelastingen: bijvoorbeeld BPM, Omzetbelasting, Loonbelasting, Wet Belastingen van Rechtsverkeer. En ga zo maar door. Voor u misschien een zorg, voor mij dagelijkse kost. Ik help u graag verder.

Vennootschapsbelasting

Kent u de Innovatiebox? Het scheelt u al snel 20% belasting! Hoe het exact werkt leg ik u graag uit.

Bedrijfsopvolging

Jarenlang gebouwd in en aan uw bedrijf. Het is toch zonde als bij een overdracht een groot deel naar de belastingdienst gaat. Dat kan anders.

Belangenbehartiger

Ik doe er alles aan om voor u het best mogelijke fiscale resultaat te bereiken. Voor veel klanten treed ik op als belangenbehartiger.


 

Uw administratie in orde vanaf 99,- per maand

Advies over inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en diverse overige relevante belastingen voor uw organisatie

 


Vooruit kijken

Ik denk nooit in fiscale problemen, maar altijd in mogelijkheden. Het is mijn taak om op de hoogte te blijven van de meest actuele ontwikkelingen wat betreft wet- en regelgeving. Alle onrust neem ik graag bij u weg. Het is een kwestie van vooruit denken en kijken.Meegroeien

Zeg nou zelf, naarmate u ouder wordt veranderd uw leven. Met het veranderen moet u op de hoogte blijven van de mogelijkheden. Het zou toch zonde zijn als u een aftrekpost vergeet. Adrome denkt met u mee. Wat te denken van toeslagen, subsidies, heffingen, kwijtscheldingen en ga zo maar door. Ik help u ermee!Vertrouwen

Vertrouwen begint wat mij betreft altijd met een goed gesprek. Weet ik waar het over gaat? Werk ik nauwkeurig? Heb ik de kennis? Krijgt u waar u recht op heeft? Allemaal vragen die bij u kunnen spelen. Ik geef graag antwoord op al uw vragen. Laten we afspreken en kijken of de klik er is.

Erfrecht

U kunt belastingaanslagen voor uw erfgenamen verlagen door nu hier alvast op te anticiperen.

Chronisch zieken

Wist u dat er speciale regelingen zijn voor chronisch zieke en hulpbehoevende mensen?

Inspecteur

Is de inspecteur het niet eens met uw aangifte? Neem contact op.

Contact

Bezoekadres
Zuiderplein 4-6
8911 AJ LEEUWARDEN

t. (085) 792 00 74
e. hallo@adrome.nl

Postadres
Postbus 1757
8901 CB LEEUWARDEN