Over Ron Meijer, RBc

Adrome. Expert in belastingzaken en administratie die denkt. Deelt. Doet!


 

Over Ron Meijer, RBc

Adrome. Expert in belastingzaken en administratie die denkt. Deelt. Doet!


 
 

Register Belasting Adviseurs

Adrome is aangesloten bij beroepsorganisatie Register Belastingadviseurs. Deze geeft strenge richtlijnen uit om een betrouwbare beroepsuitoefening te bevorderen. Door middel van voorschriften en permanente educatie zien zij erop toe dat deze beroepsuitoefening overeenstemt met de geldende wet- en regelgeving. Kortom, een waarborg voor u dat er kwaliteit geleverd wordt!

Persoonlijk contact


Om zo te kunnen werken zullen we elkaar goed moeten leren kennen. Daar begint het mee. Met vertrouwen. Ik denk namelijk dat dit de enige manier is om uw adviseur, sparringpartner en vertrouwenspersoon te kunnen zijn. Om écht met u mee te denken. Om niets over het hoofd te zien.

Zo kunnen we werken op gelijkwaardig niveau. U heeft verstand van uw business, ik van de mijne. Wees dus niet verbaasd wanneer u ook wel eens ongevraagd advies krijgt. Ik ben nu eenmaal beter thuis in de fiscale regeltjes dan u. Laten we gewoon zoveel mogelijk van elkaars kennis gebruik maken om het beste resultaat te behalen.

Deal?


 

Uw administratie in orde vanaf € 99 per maand

Advies over inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en diverse overige relevante belastingen voor uw organisatie

 


Deskundigheid reikt verder dan het kantoor van Adrome

Mijn deskundigheid reikt verder dan de muren van het kantoor. Ik heb me namelijk, naast mijn lidmaatschap van het RB, aangesloten bij Fiscount. Fiscount is een samenwerkingsverband tussen accountants, juristen en fiscalisten. Hierdoor kan ik u letterlijk met elk vraagstuk verder helpen. Bijvoorbeeld, wanneer u een contract of een accountantsverklaring etc. nodig hebt.Fiscount

Als enige niet accountant welke lid is van Fiscount heb ik een waarnemingsovereenkomst afgesloten. Mocht ik niet meer kunnen werken dan neemt een accountant of fiscalist die in dienst is bij Fiscount mijn taken over.U leest en hoort er vast ook heel over. Transparantie en openheid. Ik vind het vanzelfsprekend om deze manier te werken. En u mag me er aan houden. Graag zelfs. Het werkt alleen maar prettig als we op een open en gelijkwaardige wijze kunnen werken. Anders kan ik mijn werk ook niet doen.

Transparante werkwijzeVertrouwen

Gewoon open en eerlijk. Over alles. Geen gedoe, daar wordt niemand beter van. Daarom werk ik ook met vaste prijzen, vaste tarieven. Geen uurtje factuurtje. En het voordeel voor u? U kunt me altijd bellen. Het zit bij de prijs inbegrepen. Klinkt goed, toch?Kennis delen

Graag deel ik mijn kennis. Tijdens een goed gesprek of via mijn blog. Van een goed advies wordt niet alleen u blij, maar ik ook. Ik hou u niet aan het lijntje, begrijp dat u snel duidelijkheid wilt, of u nu ondernemer bent of particulier. Ik denk graag met u mee.Blauwe Vrijdag B.V.

Als proactieve belastingadviseur help ik ondernemers zo weinig mogelijk belasting te betalen. Dit doe ik als eerste voor de cliënten en met regelmaat schrijf ik prikkelende blogs.

“Waar het hart vol van is, moet je delen, volgens mij”

Ron Meijer, expert in belastingzaken en administratie

Via het blog, Facebook, Twitter, blauwvrijdag.nl en mijn eigen informatieavonden onder het label van Blauwe Vrijdag BV deel ik kennis, inzichten en ervaringen

Administratie en fiscale advies voor particulieren

Is Adrome er ook voor particulieren? Bijna! Voor alles met een blauwe enveloppe help ik u graag verder via mijn advies- en aangifte praktijk Blauwe Vrijdag BV Eigenlijk heb ik maar één vraag:

Hoe kan ik helpen?

In veel gevallen zal de deels ingevulde aangifte van de balastingdienst geen problemen opleveren, maar loopt u tegen complexe vraagstukken aan, bijvoorbeeld op het gebied van schenk- en erfrecht, navorderingsaanslagen, en zo voort… Dan ben ik er. Neem gerust contact met me op en dan kijken we samen of ik kan, of moet, helpen.

 

Adrome Online boekhouden
Actueel overzicht, zonder gedoe. Alle administratiezaken op een slimme manier uitbesteed en door Adrome verwerkt en geadministreerd.

Over Ron

Ron Meijer is boekhouder bij Adrome Fiscaal, zelfstandig belastingadviseur bij Blauwe Vrijdag BV auteur bij Sdu & NLFiscaal en lid van Register Belastingadviseurs. Ron’s motto is: “Alles is aftrekbaar, tenzij…”

Ron Meijer, zelfstandig belastingadviseur

Contact

Bezoekadres
Zuiderplein 4-6
8911 AJ LEEUWARDEN

 
t. (085) 792 00 74
e. hallo@adrome.nl

Postadres
Postbus 1757
8901 CB LEEUWARDEN

Ik ben er voor u. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op

Ron Meijer, expert in belasting- en administratiezaken


Heeft u een vraag?