Mijn overstapservice is eenvoudig en maakt overstappen kosteloos


Mijn overstapservice is eenvoudig en maakt overstappen kosteloos

 
 

Overstappen doet u niet zomaar

Als u ontevreden bent over uw zorgverzekering of energieleverancier dan stapt u makkelijk over naar een ander. Zo makkelijk gaat dat. Maar als u ontevreden bent over uw boekhouder of accountant, dan is een overstap vaak niet zo vanzelfsprekend. En dat begrijp ik. Uw accountant of boekhouder beschikt over veel persoonlijke informatie. En die informatie vertrouwt u niet zomaar iedereen toe.

Kennismaking

Vertrouwen begint wat mij betreft altijd met een goed gesprek. Want u zit waarschijnlijk wel de nodige vragen. Is Adrome wel up-to-date? Weet Ron waar het over gaat? Werkt hij nauwkeurig? Heeft hij de kennis? Krijg ik waar ik recht op heb? En misschien nog wel veel meer. Een goed begin is het halve werk. Daarom leer ik u graag goed kennen. Wat is uw doel? Hoe gaat het met uw organisatie? Elkaar eens goed in de ogen kijken en ontdekken of er een klik is. En laten we eerlijk zijn, is de klik er niet, dan passen we waarschijnlijk niet bij elkaar. Zo simpel is het.

“Klikt het tijdens het eerste gesprek, dan zorg ik ervoor dat de overstap u zo min mogelijk moeite kost en snel geregeld is”


 

Uw administratie in orde vanaf 99,- per maand

Advies over inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en diverse overige relevante belastingen voor uw organisatie

 

Overstapservice in het kortVoorbeeldbrief

U ontvangt een voorbeeldbrief waarmee u schriftelijk kunt opzeggen bij uw huidige adviseur.Vlekkeloos

Ik vraag alle voor mij noodzakelijke gegevens bij uw huidige adviseur op, zodat een overstap voor u vlekkeloos verloopt.Werknemers

Ik zorg er indien nodig voor dat uw werknemers tijdig hun loonstroken krijgen, zodat u daar geen vragen over krijgt.Aangifte

Ik vraag uitstel aan voor de fiscale aangiften. Zo loopt u geen risico dat de Belastingdienst u aanmaant voor niet gedane aangiften.

Hoe kan ik helpen?

Adrome heeft voor elk soort bedrijf een passende oplossing

Contact

Bezoekadres
Zuiderplein 4-6
8911 AJ LEEUWARDEN

 
t. (085) 792 00 74
e. hallo@adrome.nl

Postadres
Postbus 1757
8901 CB LEEUWARDEN