Heeft u vragen? Graag!

De meeste gestelde vragen en antwoorden kunt u hier nalezen


 

Heeft u vragen? Graag!

De meeste gestelde vragen en antwoorden kunt u hier nalezen


 
 

Adrome is er voor u

Het goed opzetten en correct bijhouden van een boekhouding is tijdrovend en niet altijd eenvoudig. De hedendaagse wetgeving veranderd snel en voor u het weet zit u met vragen. Vragen van uzelf over bedrijfsvoering, wetgeving, toeslagen en heffingen… Maar naast fiscaal ook vragen op juridisch gebied. Adrome kan helpen.

Veel gestelde vragen

Als u een specifieke vraag heeft over uw boekhouding, belastingen, uw bedrijfsvoering of iets anders kunt u via de chat op deze pagina, via de mail of via een belletje direct contact met me opnemen.De antwoorden op veel voorkomende vragen kunt u hieronder zelf nalezen. Houdt u er rekening mee dat de regels soms afhankelijk zijn van de context en dat deze antwoorden niet altijd ook in uw unieke situatie van toepassing is. Als u twijfelt kunt u altijd contact opnemen.


Binnen de verschillende regelingen omtrent fiscale bedrijfsopvolging. Uw aandelen om niet overdragen aan uw kinderen? Natuurlijk kan dat! Ik leg het u graag uit, maar we moeten wel haast maken. De wetgeving kan zomaar eens aangepast worden. Neem contact op.

Persoonsgebonden aftrekposten worden door de overheid steeds meer beperkt. Gelukkig zijn ze er nog wel. Ik beoordeel graag uw persoonlijke situatie. Neem contact op.

Alle uren die u in en aan uw bedrijf werkt tellen mee voor de 1225 uur. Zelfs de reistijd naar uw bedrijf. Lees meer op mijn blog.


Standaard is 21%. Wat vaak vergeten wordt is dat u over de extra leveringen en diensten (zoals bijvoorbeeld reis- of verzendkosten) ook 21% dient te berekenen.

De wetgever heeft de werkkostenregeling bedacht. Binnen de wet Loonheffingen zijn er gelukkig vele fiscale mogelijkheden om uw medewerkers fiscaal vriendelijk te belonen. Neem contact op en ik vertel u er graag meer over.

Of u wel of geen ondernemer bent heeft enorme fiscale consequenties. Vindt de inspecteur u geen ondernemer? Waarom niet? Ik ga graag het gesprek met u aan.

Bel Adrome:
(085) 792 00 74

 

Chat met Adrome:
Venster onderin

 

Mail met Adrome:
hallo@adrome.nl

Updates en nieuws van Adrome:

Facebook

Via Facebook deel ik korte nieuwswaardige feitjes, nieuwe artikelen op de site en kunt u reageren op nieuws.

Twitter

Via Twitter deel ik korte inzichten, grappig of opvallend fiscaal nieuws en nieuwe artikelen op mijn site.

Blog

Via de artikelen wijs ik op kostenbesparende zaken en geef ik betekenis aan het fiscale en administratieve nieuws.

Broekmans Patisserie
Door gebruik te maken van online oplossingen heb ik meer tijd voor mijn klanten, mijn zaak, voor mijn personeel en het belangrijkste… minder frustratie van mijn administratie. Het werkt super efficiënt. Het is zo geregeld. Echt makkelijk.

Contact

Bezoekadres
Zuiderplein 4-6
8911 AJ LEEUWARDEN

 
t. (085) 792 00 74
e. hallo@adrome.nl

Postadres
Postbus 1757
8901 CB LEEUWARDEN