“Wat automatisch kan, moet automatisch”

Oline boekhouden van Adrome is online boekhouden door een fiscale bril. Adrome is al meer dan 10 jaar powered by YUKI


“Wat automatisch kan, moet automatisch”

Met de software van Adrome blijft u bespaard van herhaalde, tijdrovende werkzaamheden


 
 

Automatisering en Big Data

Getallen zijn mijn vak, maar dat wil niet zegen dat u bij Adrome een nummer bent. Integendeel! Ik wil de mens achter de cijfers kennen. Klakkeloos cijfers inkloppen kan iedereen. Ik denk liever écht met u mee.

“Wat automatisch kan, moet automatisch”


Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werk ik met Yuki. De online software waarin u alle financiële documenten kunt aanleveren. Deze komen direct in het verwerkingscentrum van Yuki terecht. De software analyseert en interpreteert uw aangeleverde documenten. Een groot deel van de uw administratie wordt op deze manier helemaal automatisch verwerkt.


 

Uw administratie in orde vanaf 99,- per maand

Advies over inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en diverse overige relevante belastingen voor uw organisatie

 


Live meekijken

Het mooie van Yuki is dat u ook dagelijks kunt meekijken. Alle cijfers zijn beschikbaar en inzichtelijk. Dat is voor iedere ondernemer een pluspunt. En dat u de cijfers niet altijd op de goede manier kunt interpreteren, dat is geen probleem. Daar ben ik voor.De ondernemer

U bent goed in uw vak, ik in de mijne. Allemaal zijn we in meer of mindere mate ondernemers. Er is voor mij niets mooiers dan u helpen met groeien door een goed advies te geven. Dat start met vertrouwen.Vertrouwen

Als ondernemer hoeft u wat mij betreft slechts één ding te snappen. Begrijpen dat u niet alles kunt snappen en moet luisteren naar een goed advies. Dat is de basis waarop ik wil werken. Alleen dan halen we een voor u zo positief mogelijk resultaat.

“Als u ook maar iets van ondernemersbloed hebt, dan help ik u met de rest”

Ron Meijer, expert in online boekhouden en belastingzaken.

Wat u doet vind ik dan ook minder belangrijk dan hoe u dat doet. Ik wil er zijn voor iedere ondernemer. Als het vuur er maar is. De wil om echt iets te maken van uw bedrijf. Dan sta ik voor u klaar en wil ik uw helpen.

De voordelen van Yuki in enkele minuten
Goede communicatie is essentieel voor een sterke samenwerking. Daarom speelt communicatie ook een centrale rol binnen Yuki. Sterker nog, het is de basis. Want met Yuki communiceer je met je Ron ook via het platform, en alle communicatie is altijd terug te vinden op de juiste plek. Zo werken we gemakkelijk en efficiënt samen! 

\

Fiscale advies

Is Adrome er ook voor fiscaal advies? Bijna! Voor alles met een blauwe enveloppe verwijs ik u naar mijn andere onderneming, Blauwe Vrijdag BV.
Eigenlijk heb ik maar één vraag:

Hoe kan ik helpen?

In veel gevallen zal de deels ingevulde aangifte van de balastingdienst geen problemen opleveren, maar loopt u tegen complexe vraagstukken aan, bijvoorbeeld op het gebied van schenk- en erfrecht, navorderingsaanslagen, en zo voort… Dan ben ik er. Neem gerust contact met me op en dan kijken we samen of ik kan, of moet, helpen.

Contact

Bezoekadres
Zuiderplein 4-6
8911 AJ LEEUWARDEN

 
t. (085) 792 00 74
e. hallo@adrome.nl

Postadres
Postbus 1757
8901 CB LEEUWARDEN